17.01.2020. 2 min.

Luksuz u središtu Istre

Mario Švić

Srce Istre krije brojne vrijednosti koje svakako zahtijevaju biti otkrivenima. Elegancija i profinjenost, vrhunska modernost i nevjerojatan luksuz – upravo navedeno ono je što se krije u nevjerojatnim vilama koje će Vam pružati uistinu senzaciju doživljaja Istre.

Profinjene i elegantne vile za odmor, smještene su u netaknutoj prirodi u samome srcu Istre. Daleko od gradske gužve i stresa, a tik nadomak sunčanih plaža i živahnih obalnih gradova Poreča, Pule i Rovinja, luksuzne vile će Vam pružati upravo savršeni bijeg od Vaše svakodnevice.

Opustite se i otkrije ljepotu života dok se nalazite okruženi sunčanim obroncima Istre, provedite prekrasne trenutke s Vašom obitelji i najmilijima ili iskoristite vrijeme za aktivan odmor uz sport i vježbanje na otvorenom. Vile imaju fantastično opremljenu sportsku zonu u kojoj se nalaze tereni za rukomet, košarku i nogomet, teren za odbojku, tenis, boćanje, stol za stolni tenis, fitness na otvorenom te veliko dječje igralište. Ako se možda želite upoznati s okolicom koja Vas tako nježno okružuje, prepustite se stazama pogodnim za pješačenje, planinarenje, trčanje ili vožnju bicikla. Za prepuštanje mirisima domaćinstva i tradicionalnih domaćih namirnica i sastojaka, na raspolaganju Vam je i uistinu bogat vrt najraznolikijim povrćem.

Tako prekrasne i tako luksuzne – vile, njihov dizajn, ugođaj i sama okolica, ono su što svaki odmor čine uistinu nezaboravnim doživljajem. Vrhunski smještaj predstavlja vrhunsku uslugu kojoj je cilj samo jedno – u potpunosti Vas oduševiti prvoklasnim odmorom kojeg ćete dugo pamtiti!